Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 23/7

Dagens Skräll 23/7
23/07/2015 bpkung

Andra mötet i Europa League kvalet mellan IFK Göteborg och Slask Wroclaw. Första mötet i Polen slutade 0-0 och det var en chansfattig historia där IFK Göteborg var klart mest nöjda med resultatet och matchbilden. IFK Göteborg leder Allsvenskan och är ett väldigt svårslaget mål och är nu uppe i 13 raka matcher utan förlust, 15 om man räknar med Svenska Cupen och Europa League kvalet. Man har dock haft lite svårt att vinna på slutet och har fyra raka oavgjorda matcher. På hemmaplan har man vunnit fem av åtta matcher och endast släppt in tre mål.

Slask Wroclaw förlorade premiärmatchen i ligan förra helgen hemma mot Legia Warszawa med hela 4-1. Förra säsongen slutade man på 4:e plats i ligan och man vann endast 3 av 15 bortamatcher. I den första kvalomgången till Europa Leauge så slog man ut Celje från Slovenien med totalt 4-1.

Den polska ligan rankas som nummer 19 på UEFA’s ranking och Allsvenskan rankas på plats 21 men vi tror trots det att IFK Göteborg är det starkare laget av dem två men det kan bli en väldigt jämn tillställning och troligtvis inte så många mål. Det uppges att Lasse Vibe ska vara klar för Brentford som spelar i The Championship i England och han missar därmed denna match då han ska genomföra en läkarundersökning med sin nya klubb under Torsdagen.

Lycka till!

[socialpoll id=”2284208″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här