Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 16/7

Dagens Skräll 16/7
16/07/2015 bpkung

Nu går IFK Göteborg in i den andra kvalomgången av Europa League säsongen 2015-2016. Man stöter då på Slask Wroclaw från Polen som slutade på 4:e plats i den polska högsta ligan förra säsongen. Ligan har uppehåll eftersom säsongen 2014-2105 slutade den 7/6 och man gick redan in i den första kvalomgången som började den 2/7 och där slog man ut slovenska Celje genom vinst borta med 1-0 och vinst hemma med 3-1 vilket visar att man fortfarande har tempot uppe i laget.

Spelarna i IFK Göteborg säger att man går för vinst i denna matchen men man ska nog vara nöjda med ett oavgjort resultat inför returen hemma i Göteborg. IFK Göteborg’s form är bra och man leder Allsvenskan, dock har det offensiva spelet gått lite i stå på slutet vilket medfört att man spelat en del oavgjorda matcher, tre oavgjorda på dem fem senaste matcherna, men det defensiva spelat ser fortfarande bra ut och man har inte förlorat sedan den 12/4 vilket betyder att man nu är uppe i 12 raka matcher utan förlust.

Vi tror på en jämn match och att IFK Göteborg krigar till sig ett oavgjort resultat då dem är väldigt svårslagna. På UEFA’s ranking så rankas den polska ligan på plats nummer 19 och svenska Allsvenskan rankas på plats nummer 21.

Lycka till!

[socialpoll id=”2282858″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här