Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dam-VM 13/6

Dam-VM 13/6
13/06/2015 bpkung

Brasiliens damer har siktet inställt på guld i Dam-VM 2015 och man började med att slå tillbaka Sydkorea med 2-0 och Marta blev historisk som den mesta målskytten i VM’s historia när hon slog in straffen till 1-0. Spanien lyckades bara få 1-1 mot Costa Rica i sin första match vilken var en stor missräkning. Spaniens damer är inte alls lika dominanta som herrarna och får väldigt svårt att räcka till här.

England är ett lag på stark frammarsch och den inhemska ligan blir bara bättre och bättre och det satsas en del pengar i England på just den inhemska ligan. Man är just nu rankade som nummer 6 i världen, en plats bakom Sverige men om något år så kan man absolut ta sig ännu högre upp. Mexico har inget märkvärdigt lag och är rankade som nummer 25 i världen och klasskillnaden är stor mellan lagen.

Frankrike är en annan guldkandidat och man började med att slå England i öppningsmatchen med 1-0. I förra Dam-VM så slutade man på en 4:e plats då man förlorade bronsmatchen mot Sverige. Colombia är rankade som nummer 28 på världsrankingen och spelade 1-1 i sin första match mot Mexico efter ett väldigt snyggt kvitteringsmål.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här