Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tors 7/1

Dagens Spik, Tors 7/1
07/01/2016 bpkung

Vänskapsmatch mellan Club Brügge och AZ som spelas på neutral plan. Club Brügge gör en fin säsong så här långt och ligger på 3:e plats i den belgiska ligan. Dem avslutade innan uppehållet med en skön 4-1 seger borta mot KV Kortrijk efter att ha förlorat två raka matcher i ligaspelet. Dem tog inte sig vidare från gruppspelet i Europa League då de slutade 3:a i sin grupp. I ligaspelet har deras matcher ett snitt på 3,2 mål per match och dem snittar två mål framåt per match. Lagets främste målskytt heter Abdoulaye Diaby och han har gjort 10 mål på 19 framträdanden.

AZ har det lite jobbigt i den holländska ligan och finns först på 12:e plats. De har också spelat i Europa League denna säsong men de slutade sist i sin grupp och tog sig inte vidare till slutspelet. De avslutade innan uppehållet med endast en inspelad poäng på dem fyra sista matcherna och dem släppte in 10 mål på dessa matcher. I ligaspelet har deras matcher ett snitt på 3,0 mål per match.

Den belgiska och holländska ligan sätter igång den 16/1 igen efter uppehållet och här möts två lag som säkerligen vill laborera inför omstarten vilket talar för en öppen match och minst tre mål är att vänta.

Lycka till!

 

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här