Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tors 31/12

Dagens Spik, Tors 31/12
31/12/2015 bpkung

Finland har gjort det bra så här långt på hemmaplan i Junior-VM och vunnit två av tre matcher i sin grupp. Förlusten mot Ryssland känns okej då dem är en av guldkandidaterna men senast gjorde Finland en fin match då dem körde över Slovakien med hela 8-3. Så här långt så snittar Finland 6 mål framåt per match och i laget har dem en superkedja med Laine/Aho/Puljujärvi och dessa tre ligger just nu 1:a, 2:a och 3:a i poängligan i Junior-VM.

Tjeckien lyckades plocka poäng av Ryssland i deras första gruppspelsmatch och sedan har dem slagit både Slovakien och Vitryssland utan att direkt övertyga. De har spelat defensivt och varken gjort många eller släppt in många mål så här långt. Nu ska dem möta ett heltänt Finland i Finland och frågan är om deras defensiv kommer kunna stå emot trycket.

Båda lagen har faktiskt chans att sno första platsen från Ryssland beroende på vad som händer i matchen mellan Ryssland och Slovakien så båda lagen kommer gå framåt och en match med över 5 mål känns högst trolig.

Gott nytt år!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här