Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tors 21/1

Dagens Spik, Tors 21/1
21/01/2016 bpkung

Skellefteå AIK ligger på 2:a plats i SHL på samma poäng som serieledarna Frölunda men Skellefteå AIK har sämre målskillnad. Formen är bra med 7 vinster på dem 9 senaste matcherna. De två förlusterna har kommit mot Frölunda och i Norrlandsderbyt borta mot Luleå. På hemmais har dem vunnit 9 av dem 10 senaste matcherna och dem är ett väldigt bra hemmalag då dem vunnit 14 av 17 hemmamatcher så här långt. Deras poängkung är Patrik Zackrisson som gjort 31 poäng och finns på 5:e plats i SHL’s poängliga.

Linköping HC finns på 4:e plats i tabellen och målet är att komma topp 6 så dem får en direktplats till SM-slutspelet och väl där så kan allt hända. Formen är rätt bra med 5 vinster på dem 9 senaste matcherna. Linköping HC är SHL’s 4:e bästa bortalag och dem har vunnit 10 av 18 bortamatcher. De har vunnit dem två senaste bortamatcherna men innan dess så hade dem en formsvacka på bortaplan med tre raka förluster.

Dessa lag har mötts två gånger denna säsong och Skellefteå AIK har vunnit båda mötena. Skellefteå AIK har 5 raka vinster på hemmaplan mot just Linköping HC och här tar dem 6:e raka.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här