Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tors 14/1

Dagens Spik, Tors 14/1
14/01/2016 bpkung

Norrlandsderby i SHL mellan Luleå Hockey och Skellefteå AIK! Bortalaget Skellefteå AIK går som tåget i SHL och har vunnit 6 av dem 7 senaste matcherna och ligger på 2:a plats i tabellen med samma poäng som ligaledarna Frölunda men Skellefteå AIK har sämre målskillnad. Bortaformen är väldigt bra då dem har vunnit 8 av dem 10 senaste bortamatcherna och det är endast Djurgården och Frölunda som lyckats slå dem hemma under denna period.

Luleå Hockey har ryckt upp sig och formen är god med 8 vinster på dem 10 senaste matcherna och de finns på 6:e plats vilket innebär en direktplats till SM-slutspelet. Senast förlorade dem dock borta mot HV71 med 3-5 efter att ha haft tre raka segrar i SHL. Luleå Hockey vann CHL den gångna säsongen och dem tog sig till kvartsfinal denna säsongen men där blev Frölunda för starka över två matcher.

Det har spelats två Norrlandsderby denna säsong och Skellefteå AIK har vunnit båda mötena och dem är det bättre laget av dessa två och vi väljer ett matchspel med Skellefteå AIK som vinnare inklusive förlängning och straffar.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här