Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tors 12/11

Dagens Spik, Tors 12/11
12/11/2015 bpkung

Chile har fått en utmärkt start i det sydamerikanska VM-kvalet till VM 2018. Dem började med att slå Brasilien med 2-0 på hemmaplan och senast slog dem tillbaka Peru på bortaplan med 4-3. Chile vann Copa America senast och man talar om att detta är den gyllene generationen och det kan man förstå med spelare som Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Gary Medel mfl. På hemmaplan är dem ruskigt starka och det kommer inte vara många lag som kommer få med sig någon poäng härifrån.

Colombia började VM-kvalet med att komfortabelt slå Peru på hemmaplan med 2-0 för att senast få storstryk borta mot Uruguay med 3-0. Dem har ett spännande lag med Juan Cuadrado, Carlos Bacca, Fredy Guarin, Jackson Martinez och deras största stjärna är helt klart James Rodriguez som annars håller till Real Madrid. Han saknas dock i truppen då han precis kommit tillbaka från skada och det är ett stort avbräck för Colombia.

Chile ser oerhört starka ut och Copa America titeln har gett dem ett väldigt stort självförtroende och hemma mot Colombia så bara vinner dem.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här