Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik Tors 11/2

Dagens Spik Tors 11/2
11/02/2016 bpkung

Celta Vigo startade säsongen strålande men har haft det jobbigare på slutet och dem har endast 1 seger på dem 6 senaste matcherna (alla turneringar inräknade). Segern kom dock borta mot Atletico Madrid då dem vann med 3-2 och tog sig vidare till semifinal i den spanska cupen. I semifinalen ställdes dem mot Sevilla och i den första semifinalen av två så förlorade dem med hela 0-4 mot Sevilla på bortaplan och nu krävs ett smärre mirakel för att dem ska ta sig vidare till finalen där Barcelona väntar.

Sevilla visar kanonform efter en dålig start på säsongen och dem är uppe i 10 raka matcher utan någon förlust (alla turneringar inräknade) varav 8 segrar. I La Liga är dem uppe på 5:e plats och dem är två poäng före Celta Vigo på sin 7:e plats. Sevilla körde över Celta Vigo fullständigt i den första semifinalen men får se upp här för ett Celta Vigo som kommer gå all-in.

Celta Vigo har inget att förlora och måste satsa allt framåt för att det ska överhuvudtaget finnas någon chans till avancemang och samtidigt kan Sevilla slå om med sina snabba kontringar. Vi räknar med minst 3 mål i denna batalj.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här