Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tis 5/1

Dagens Spik, Tis 5/1
05/01/2016 bpkung

Match i den högsta österrikiska hockeyligan mellan Innsbruck och HCB Südtirol. HCB Südtirol är ett italienskt hockeylag som spelar i den österrikiska hockeyligan och dem vann ligan säsongen 2013-2014 och just nu finns dem på 7:e plats vilket betyder slutspelskval men de har bara en poäng upp till 6:e platsen vilket innebär en direkt plats till nästa gruppspel och då slipper dem kvala in till slutspelet. Formen är ganska god med tre vinster på dem fem senaste matcherna.

Innsbruck finns på 11:e plats (nästjumbo) och har 25 poäng upp till 6:e platsen vilket innebär att de redan nu kan rikta in sig på slutspelskval. Formen är usel med åtta raka förluster och dem har sex raka förluster på sin hemmaplan.

Dessa lag har mötts 13 gånger tidigare och HCB Südtirol har vunnit 12 av dessa möten och har 7 raka vinster mot Innsbruck. Klass och motivation är högre hos HCB Südtirol och vi väljer ett matchspel på HCB Südtirol vilket betyder att även förlängning och straffar ingår men är man extra modig kan man spela en rak 2:a med oddset 2.00.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här