Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tis 3/11

Dagens Spik, Tis 3/11
03/11/2015 bpkung

Åttondelsfinal i Champions Hockey League och Sveriges för tillfället bästa lag, Frölunda HC, spelar borta mot Litvinov från Tjeckien. Åttondelsfinalen avgörs i bäst av två matcher där det totala resultatet över dessa matcher avgör vem som går vidare. Skulle det vara lika efter det andra mötet så väntar förlängning och eventuellt straffar för att komma till ett avgörande.

Frölunda HC går som tåget i SHL och har vunnit 14 av 16 matcher i år (varvid en på övertid och en på straffar) och ser oerhört starka ut i år. De förlorade lite oväntat senast hemma mot Brynäs men formen är på topp och revanschlustan är stor inför CHL åttondelsfinalen. I gruppspelet i CHL så gjorde dem rent hus och vann samtliga matcher.

Litvinov blev mästare i Tjeckien den gångna säsongen och tog 11 av 12 möjliga poäng i CHL gruppspelet. I sin 16-delsfinal så fick dem kämpa hårt för att slå ut Vienna Capitals från Österrike. Just nu har dem en tung period i den inhemska liga med fyra raka förluster och finns först på 11:e plats i tabellen.

Klasskillnad på dessa lag och Frölunda HC vinner och skaffar sig ett bra utgångsläge inför returen.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här