Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tis 22/9

Dagens Spik, Tis 22/9
22/09/2015 bpkung

Atletico Madrid har fått en bra start på säsongen, tre vinster och en förlust i ligaspelet och förlusten kom hemma mot Barcelona då man tappade en 1-0 ledning till förlust med 2-1. Annars har det blivit idel vinster och man har dessutom hållit nollan i samtliga vinstmatcher och även i den första matchen i gruppspelet i Champions League så höll man nollan mot Galatasaray och vann med 2-0. Till denna match sägs det att man ska spela 4-3-3, alltså lite mera offensivt än vanligt vilket betyder att man vill döda matchen redan i första halvlek.

Getafe har fått en tung start på säsongen men vann senast hemma mot Malaga med 1-0. Annars har man tre förluster och båda spelade bortamatcher har man legat under redan i halvtid för att sedan också förlora efter full tid. Till denna matchen saknar man dessutom Emiliano Velázquez som varit lagets bästa spelare så här långt då han är utlånad från just Atletico Madrid och har inskrivet i sitt kontrakt att han inte får spela i matcherna mot Atletico Madrid.

Getafe brukat ha svårt mot Atletico Madrid och man har inte gjort mål på Atletico Madrid på deras nio senaste möten och i de senaste sex bortamöten med Atletico Madrid så har man förlorat i halvtid/fulltid.

Lycka till!

[socialpoll id=”2296197″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här