Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tis 15/12

Dagens Spik, Tis 15/12
15/12/2015 bpkung

Förra säsongens ligamästare i Portugal, Benfica, ligger endast på 3:e plats i ligan och är just nu åtta poäng bakom Sporting (en match mindre spelad) som leder. Det har inte gått på räls denna säsong och dem har faktiskt förlorat tre av tolv matcher så här långt. Förlusterna har kommit mot Sporting, Porto och så har dem en chockförlust mot  mittenlaget Arouca. I övrigt har det blivit idel vinster och dem är för övrigt ligans målrikaste lag med 31 mål vilket ger ett snitt på 2,6 mål framåt per match. Formen är god i ligaspelet där dem har fem raka segrar.

União Madeira är nykomling i den högsta ligan och finns på 16:e plats, precis ovanför nedflyttningsstrecket. Hemmaspelet har varit okej där dem plockat åtta av sina tio inspelade poäng. Formen är inte bra med endast en seger på dem tio senaste matcherna och senast förlorade dem med 0-6 borta mot ligasexan Pacos Ferreira.

Benfica har inte råd att tappa fler poäng i kampen om ligasegern och dem är ligans målgladaste lag och här tar dem en bekväm seger med minst två måls marginal.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här