Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Sön 24/1

Dagens Spik, Sön 24/1
24/01/2016 bpkung

Zinedine Zidane har fått en kanonstart som ny tränare för Real Madrid då dem utklassat både Deportivo och Sporting Gijon på hemmaplan med 5-0 respektive 5-1. Zinedine Zidane står för en betydligt offensivare fotboll än sin föregångare Rafael Benitez. Kanske kan han bli lika framgångsrik som tränare som han var som spelare men det är klart för tidigt att säga redan nu. Det enda negativa så här långt är att Gareth Bale skadades senast och blir borta några veckor.

Nykomlingen Real Betis började säsongen bra i La Liga men har tappat i form och finns just nu på en 15:e plats och dem har endast 3 poäng tillgodo till nedflyttningsstrecket. Dem är segerlösa i dem 7 senaste matcherna i ligan varav 4 förluster och 3 oavgjorda. Dem är La Liga’s sämsta hemmalag med endast 1 vinst på 9 hemmamatcher och dem har förlorat 5 av dem 7 senaste hemmamatcherna.

När lagen möttes i Madrid i början av säsongen så vann Real Madrid med 5-0 och en klar seger för Real Madrid är att vänta igen så vi väljer handikappspelet Real Madrid (-1) till finfina 1.80.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här