Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Ons 28/10

Dagens Spik, Ons 28/10
28/10/2015 bpkung

Dags för Fiorentina att studsa tillbaka efter tre raka förluster (Europa League inräknat) och ta en vinst igen. Man har haft två tuffa matcher i Serie A, Napoli på bortaplan (förlust 2-1) och Roma på hemmaplan (förlust 2-0) och kanske är man inte tillräckligt bra för att hota allra högst upp i toppen av tabellen men man kommer med all säkerhet att kriga om europaplatserna denna säsong. Trion Kalinic/Valero/Ilic ser vassa ut framåt och förmodligen så får man tillbaka Marcos Alonso efter skada vilket kommer att förstärka laget.

Hellas Verona har fått en tuff start på säsongen och är ännu utan seger efter nio omgångar och det ryktas att träna Mandorlini hänger löst om det inte vänder snarast. Hellas Verona lider av en väldigt lång skadelista och saknar bl a Rômulo, Luca Toni, Federico Viviani, Emil Halfredsson och Giampaolo Pazzini är osäker till start. Svenske Filip Helander startade senast men efter en svag insats så börjar han troligtvis på bänken i denna match.

Fiorentina tar sig tillbaka till vinnarspåret igen och kanske blir det tränare Mandorlini’s sista match som tränare för Hellas Verona.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här