Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Ons 25/11

Dagens Spik, Ons 25/11
25/11/2015 bpkung

Förra säsongens silvermedaljörer Alingsås HK ser riktigt vassa ut även denna säsong och har endast en förlust så här långt och den kom borta mot svenska mästarna IFK Kristianstad så det får räknas som en okej förlust. Senast hade dem problem borta mot bottenlaget IFK Skövde men vann med uddamålet till slut. Enligt tränaren hade dem haft en tung träningsperiod bakom sig som satt kvar i benen och här räknar han med bättre spring i benen hos spelarna. På sin hemmaplan är dem oerhört starka och har fem raka vinster. Den minsta segermarginalen dem haft på hemmaplan denna säsong är 8 bollar och det kom mot ligatrean Sävehof.

Lugi HF blandar rutinerade spelarna med en hel del framtidsspelare i sin trupp vilket man också kan se på resultaten då dem blandar och ger. I den senaste bortamatchen så slog dem hemmastarka Hammarby för att sedan klappa igenom hemma mot Redbergslid och förlorar med 5 bollar. Hittills har Lugi HF ett bättre facit på bortaplan denna säsong men dem har mött betydligt tuffare motstånd på sin hemmaplan.

Förra säsongens möten mellan dessa två lag slutade med klara vinster för Alingsås HK, 10 resp 8 bollar och något liknande är att vänta här.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här