Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Ons 20/1

Dagens Spik, Ons 20/1
20/01/2016 bpkung

Barcelona ligger endast på 2:a plats i La Liga, två poäng bakom Atletico Madrid men Barcelona har en match mindre spelad. Barcelona är favoriter att vinna allt dem ställer upp i och då även den spanska cupen, Copa Del Rey. Dagens motståndare mötte dem i den senaste ligamatchen och krossade dem på hemmaplan med hela 6-0! Visserligen fick Athletic Bilbao en man utvisad redan efter 4 minuter vilket kanske gjorde att siffrorna sprang iväg lite mer än väntat men klasskillnaden är stor mellan dessa lag.

Athletic Bilbao finns på 9:e plats i La Liga och formen är rätt bra med 5 vinster på dem 8 senaste matcherna. Dem är ett bra hemmalag och har vunnit 5 av 9 hemmamatcher och endast förlorat 2 matcher på hemmaplan varav en av förlusterna har kommit mot dagens motstånd då dem förlorade med 0-1 i ligapremiären av La Liga. Athletic Bilbao var starka i den förra omgången av den spanska cupen då dem slog ut Villareal och dem vann både hemma och bortamatchen i dubbelmötet.

Barcelona kan ställa över någon spelare då detta är en cupmatch men de kommer oavsett att ställa ett världslag på planen och det är inte ofta som man får ett odds på 1.80 på en Barcelona vinst mot ett lag som ligger på 9:e plats i La Liga så detta spel måste testas.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här