Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Ons 16/12

Dagens Spik, Ons 16/12
16/12/2015 bpkung

Hull ledde The Championship men efter en formsvacka på tre raka matcher utan en vinst så har dem nu trillat ner till en 3:e plats. Senast studsade dem tillbaka och tog en skön trepoängare hemma mot jumbon Bolton. Just på sin hemmaplan är Hull oerhört starka där dem vunnit sju av tio matcher och har endast en förlust så här långt. Hull trillade ur Premier League den gångna säsongen och dem vill snabbt tillbaka igen och dem har lycktas behålla det mesta av sin trupp trots nedflyttningen.

Reading finns först på 12:e plats i tabellen. Dem började säsongen väldigt bra men har nu endast en vinst på dem nio senaste matcherna. Dessutom har bortaspelet var riktigt dåligt på slutet och dem har förlorat fyra raka bortamatcher. Dem har en ganska intressant offensiv men när den har hackat så har inte försvarsspelet räckt till.

Hull siktar på en direktplats till Premier League och dem har truppen för det och hemma mot mittengänget Reading visar dem ingen pardon och tar ytterligare ett steg närmare en plats till nästa säsongs upplaga av Premier League genom en seger.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här