Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tis 9/2

Dagens Spik, Tis 9/2
09/02/2016 bpkung

Tingsryds AIF har tappat i toppen av Hockeyallsvenskan mot AIK, två poäng bakom, och det är endast tre omgångar kvar. Hamnar man i topp så får man spela ett direkt avgörande kval mot det lag som hamnar sist i SHL i bäst av sju matcher. Tingsryds AIF har 2 raka förluster, dock har båda kommit på bortaplan och på sin hemmaplan har dem vunnit 8 av dem 10 senaste matcherna vara 5 raka vinster. Tingsryds AIF måste mer eller mindre ta tre poäng här om hoppet om förstaplatsen ska leva kvar.

IF Björklöven ligger först på 12:e plats och dem kan inte trilla ur då dem är 12 poäng före närmaste lag under nedflyttningsstrecket. De har fortfarande chansen till en playoffplats till SHL men de har 4 poäng upp till Mora som just nu har den sista platsen. Formen är sådär då dem endast vunnit 2 av dem 6 senaste matcherna. Formen på bortaplan är dock bra då dem vunnit 4 av dem 6 senaste matcherna.

Förväntar oss full fart framåt från början av hemmalaget Tingsryds AIF och senast de mötte IF Björklöven på hemmais så vann dem med 7-2 och en vinst med minst två mål är att vänta i denna match.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här