Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Mån 25/1

Dagens Spik, Mån 25/1
25/01/2016 bpkung

Rangers leder andra divisionen i Skottland, två poäng före Hibernian och dem har en match mindre spelad. En vinst här och dem skaffar sig ett försprång på fem poäng. Ligaettan går direkt upp till högsta divisionen och visst hade det varit kul om Rangers tagit sig tillbaka till finrummet igen så Celtic får sig en riktig utmanare och vi får se det klassiska Old Firm igen. Formen är bra med 3 raka segrar och på dessa matcher har dem gjort hela 14 mål och målskyttet har varit väldigt bra hela säsongen och dem snittar cirka 3 mål framåt per match.

Morton ligger på 6:e plats och dem har 4 poäng upp till 4:e platsen som är den sista playoffplatsen till högsta ligan. Formen är sådär med endast två poäng inspelade på dem 4 senaste matcherna och dem har 2 raka förluster på sin hemmaplan. Dem har tagit lika många poäng på hemmaplan som på bortaplan så här långt vilket betyder ett ganska bra bortaspel men ett för dåligt hemmaspel då majoriteten av poängen förväntas att tas på hemmaplan.

Lagen har mötts två gånger tidigare denna säsong och Morton tog överraskande poäng när dem möttes i Glasgow, 2-2 slutade den matchen, men de förlorade hemma mot Rangers med hela 0-4. Stor klasskillnad lagen enmellan och Rangers vinner med minst två måls differens.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här