Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Mån 11/1

Dagens Spik, Mån 11/1
11/01/2016 bpkung

Ligatvåan i KHL, Lokomotiv Yaroslavl, har åkt på två raka förluster och inte lyckats göra mål i dessa två matcher. Dock är Lokomotiv Yaroslavl ett bättre hemmalag än när dem står som bortalag och dem har vunnit 20 av 24 spelade hemmamatcher. Dem har släppt in klart minst mål av alla lag på sin hemmais, snitt på 1,3 insläppta mål per hemmamatch, samtidigt som dem har ett målsnitt framåt på 2,92 mål per hemmamatch. I laget spelar svenskarna, Staffan Kronwall och Patrik Hersley.

Torpedo Novgorod visar fin form med fyra raka segrar varav tre kommit på deras hemmaplan. Just nu är dem KHL’s 9:e bästa lag och det är på hemmais som dem flesta poängen kommer. På bortais är dem endast ligans 14:e bästa bortalag och dem har tagit poäng i 12 av 22 bortamatcher. I laget spelar svenskarna, Linus Videll och Carl Klingberg.

Dessa lag har stött på varandra två gånger tidigare denna säsong och respektive lag har vunnit sin hemmamatch. Lokomotiv Yaroslavl vänder sin negativa trend och visar musklerna på hemmais.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här