Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Lör 2/1

Dagens Spik, Lör 2/1
02/01/2016 bpkung

Reading har underpresterat och finns först på 13:e plats i The Championship och just nu har dem tio poäng upp till 6:e platsen som betyder playoff till premier League. Ambitionen är att komma topp 6 denna säsong och dem har truppen för det, särskilt i den offensiva delen. Trots detta så har dem haft det lite svårt med målskyttet den senaste tiden men nu kommer ett bra läge att ändra på det då ett bortasvagt Bristol City kommer på besök. Reading är väldigt starka hemma men det behöver bli fler poäng på hemmaplan om drömmen om en playoffplats till Premier League ska leva vidare.

Bristol City ligger på 22:a plats vilket betyder nedflyttning och formen är inte bra. Dem är ungefär lika ”bra” hemma som borta och det är ett lag som släpper in mycket mål, mest av alla lag så här långt i The Championship. På bortaplan släpper dem nästan in två mål bakåt i snitt per match och dem har endast gjort nio mål framåt på tolv bortamatcher.

Reading behöver en bra start på 2016 och får direkt en passande uppgift på hemmaplan och när lagen möttes i Bristol tidigare denna säsong så vann Reading med 2-0.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här