Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Lör 20/2

Dagens Spik, Lör 20/2
20/02/2016 bpkung

Ligatrean Hearts jagar ligatvåan Aberdeen som har en Europa League kvalplats för tillfället. Just nu har dem hela 11 poäng upp till Aberdeen men dem har 2 matcher mindre spelade. Vinst i dessa två matcher så sätter dem lite press på Aberdeen. Formen är bra och dem är förlustfria i dem 7 senaste matcherna, dock har dem endast vunnit 3 av dessa 7 matcher så dem behöver få till fler vinster för att kunna ha chans på en andraplats. I den senaste bortamatchen i ligan så slog dem ligafyran, Ross County, med klara 3-0 och dem har varit bra på bortaplan denna säsongen.

Dundee Utd är jumbo och kommer med största sannolikhet att förbli jumbo när säsongen summeras då dem endast skrapat ihop 14 poäng på 25 spelade matcher och just nu har dem 13 poäng upp till Kilmarnock som finns på nedflyttningsplayoff. Dundee Utd har 1 vinst på dem 10 senaste matcherna och på sin hemmaplan har dem 1 vinst på dem 6 senaste matcherna varav 5 förluster.

Dessa lag har mötts två gånger tidigare denna säsong och Hearts har vunnit båda mötena och nu kommer en tredje raka seger.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här