Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Fre 4/9

Dagens Spik, Fre 4/9
04/09/2015 bpkung

Viktig match i EM kvalgrupp I mellan Danmark och Albanien. Båda lagen har 10 poäng, Danmark har spelat fem omgångar och Albanien har spelat fyra, och de har 2 poäng upp till Portugal som leder gruppen. Det blir dessa tre lag som gör upp om de två direktplatser som en topp 2 placering i gruppen ger då de övriga lagen, Serbien och Armenien, redan är bortspelade. Danmark’s enda förlust så här långt kom hemma mot Portugal men man har imponerat i de två senaste matcherna då man slagit Serbien hemma och borta ganska enkelt. Danmark har ett bra lag och man kan säga vad man vill om Niklas Bendtner men han gör mål i landslagströjan.

Albanien har överraskat i EM kvalet och man slog Portugal borta med 1-0 i den första omgången. Efter det har man slagit Armenien hemma och man spelade 1-1 hemma mot just Danmark i den andra omgången. Man spelade även borta mot Serbien men den matchen slutade med en skandal och anledningen var ett kaos där tända bengaler kastades in och att det flög ner en drönare från himlen med en albansk flagga fäst under den. Det hela slutade med ett stort slagsmål mellan spelare och ledare samtidigt som hemmasupportrar stormade in på planen och attackerade de albanska spelarna. Uefa tilldömde Serbien segern med 3–0, men också tre poängs avdrag vilket i praktiken innebar att inget av länderna fick poäng från matchen. Men sedan överklagade Albaniens fotbollsförbund domen till CAS vilket gjorde att domen ändrades och istället tilldömdes Albanien segern med 3-0.

I laget spelar bl a förra Kalmar FF målvakten Etrit Berisha, numera i Lazio och även Elseid Hysaj som blev klar för Napoli till denna säsongen.

Danmark har bara tre matcher kvar av EM kvalet medan Albanien har fyra och man har kvar att möta Portugal på bortaplan vilket betyder att denna matchen är oerhört viktig om ska knipa en topp 2 placering i gruppen.

Lycka till!

[socialpoll id=”2292665″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här