Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Fre 22/1

Dagens Spik, Fre 22/1
22/01/2016 bpkung

Tappara finns på 4:e plats i den finska hockeyligan vilket betyder en direktplats till slutspelet. Just nu har dem 4 poäng tillgodo till närmsta lag under slutspelsstrecket. De har förlorat två raka matcher med uddamålet men innan dess så hade dem tre raka vinster. Dem är ett bra hemmalag och har vunnit 13 av 19 hemmamatcher. Ledaren av ligans poängliga spelar i Tappara, Kristian Kuusela, och han har gjort 38 poäng på 39 spelade omgångar.

Ilves är jumbo i ligan och har hela 10 poäng upp till en kvalplats till slutspelet. Ilves tog en efterlängtad seger senast efter att ha förlorat sex raka matcher. Segern kom på hemmaplan och dem är ett bra hemmalag med 12 vinster på 20 hemmamatcher men det är helt usla på bortaplan då dem endast tagit poäng i 2 av 19 bortamatcher och just nu är dem uppe i 12 raka bortaförluster!

Lagen har mötts tre gånger denna säsong varav Tappara har två vinster och Ilves en och alla segrar har kommit på lagens respektive hemmaplan. Tappara slår Ilves och ger dem deras 13 raka bortaförlust.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här