Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Fre 19/2

Dagens Spik, Fre 19/2
19/02/2016 bpkung

Fredagsmatch i Bundesliga mellan Eintracht Frankfurt och Hamburg. Hemmalaget Eintracht Frankfurt har haft det tungt i år och finns först på en 15:e plats och har bara en poäng tillgodo till närmsta lag under nedflyttningsstrecket. Formen är inte bra då dem endast vunnit 2 av dem 10 senaste matcherna och på sin hemmaplan denna säsongen så har dem endast vunnit 3 av sina 10 spelade hemmamatcher. De har spelat en del målrika matcher denna säsong och deras matcher har ett målsnitt på 3 mål per match och efter juluppehållet så har deras 4 spelade matcher ett målsnitt på 3.75 mål per match.

Hamburg har gjort en okej säsong så här långt och finns på 11:e plats i tabellen. Senast slog dem Borussia Mönchengladbach på hemmaplan med 3-2 men innan dess gick dem 6 raka matcher utan en vinst. Hamburg har faktiskt tagit fler poäng på bortaplan jämfört med på sin hemmaplan denna säsongen. På bortaplan har deras matcher att målsnitt på 2,7 mål per match och efter juluppehållet så har deras 4 spelade matcher ett målsnitt på 3.25 mål per match.

Här möts två lag som speciellt efter juluppehållet varit inblandade i målrika matcher och här tror vi på en match med minst 3 mål.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här