Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik Fre 12/2

Dagens Spik Fre 12/2
12/02/2016 bpkung

Roma har vaknat till liv efter tränarbytet då nygamla tränaren Luciano Spaletti kommit tillbaka till Rom igen efter sin utflykt i Ryssland. Tre raka vinster och nu är dem endast två poäng ifrån 3:e platsen som har blivit säsongens mål då Napoli och Juventus gjort ett ryck i tabelltoppen. I januarifönstret plockade dem in Perotti, Shaarawy och Zukanovic och alla tre har gått rakt in i startelvan vilket gjort att bl a säsongens mest hypade värvning Dzeko fått värma bänken.

Nykomlingen Carpi finns på 19:e plats och är nästjumbo. De har fem poäng upp till närmsta lag ovanför strecket och jag har väldigt svårt att se att dem ska kunna klara kontraktet i Serie A. Dem är ett ganska svårslaget lag och förlorar sällan med några större siffror. Största förlusten denna säsong har kommit borta mot dagens motståndare då dem förlorade med hela 1-5 i Rom.

Roma har siktet inställt på 3:e platsen och vid en vinst här så kan dem sätta press på Fiorentina och Inter som är närmast jagande och Carpi kommer få det väldigt svårt att stå emot.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här