Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Fre 1/1

Dagens Spik, Fre 1/1
01/01/2016 bpkung

Brighton ledde länge The Championship och var länge obesegrade men avslutade 2015 sådär och var utan vinst i dem fem sista matcherna och förlorade två av dem och båda kom faktiskt på deras hemmaplan. Dock mötte dem på tufft motstånd i serieledarna Middlesbrough och ligasexan Ipswich. Normalt sett så är dem väldigt hemmastarka och har vunnit 8 av 12 hemmamatcher så här långt och nu vill dem starta 2016 på ett bra sätt med ännu en hemmavinst.

Wolverhampton har varit väldigt upp och ner så 11:e platsen som dem innehar känns rättvis. De avslutade 2015 snyggt med två raka segrar och deras bortaspel har faktiskt inbringat fler poäng än deras hemmaspel så här långt. Wolverhampton kommer troligtvis att sluta någonstans i mitten av tabellen när The Championship summeras till våren och nu stöter dem på ett lag som kämpar om platserna till nästa säsongs upplaga av Premier League.

Brighton är ett väldigt bra hemmalag och hade ett tufft spelschema i slutet av 2015 och vill gärna starta 2016 med en vinst.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här