Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik 28/7

Dagens Spik 28/7
28/07/2015 bpkung

Sista träningsmatchen för Marseille inför säsongsstarten den 8/8 och man möter Livorno som spelar i Serie B i Italien. Marseille har spelat tre träningsmatcherna tidigare med resultaten 5-1, 1-3, 5-2 och man har mött turkiskt motstånd i alla dessa matcher. Man har tappat några tongivande spelare sen förra säsongen såsom André-Pierre Gignac, Dimitri Payet och Giannelli Imbula men man har ersatt med en del intressanta spelare såsom Lucas Ocampos och Lassana Diarra. Det ryktas även om att den förre Arsenal spelaren Abou Diaby ska bli klar snart. En spelare som man lyckats behålla och som har imponerat storstilat på försäsongen är Florian Thauvin. Förra säsongen hade man målskillnaden 76-42 vilket ger ett målsnitt på 3,1 mål per match.

Livorno hamnade på 9:e plats den gångna säsongen och en 8:e plats hade gett en kvalplats till Serie A och man hade samma poäng som Avellino som knep 8:e platsen men man hade sämre resultat i inbördes möten med Avellino och det är det som avgör vid samma antal poäng i Serie B. Livorno tränas av den forne storbacken Christian Panucci, som spelat i bl a Milan och Real Madrid. Man hade målskillnaden 57-50 förra säsongen vilket ger ett målsnitt på 2,5 mål per match. Man har spelat två träningsmatcher tidigare och vunnit dem med 6-0 och 3-1.

Matchen spelas i Cannes och Marseille komma med starkt lag till matchen och de som får chansen vill gärna visa upp sig från sin bästa sida så de får starta i premiären mot Caen.

Lycka till!

[socialpoll id=”2285010″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här