Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik 18/7

Dagens Spik 18/7
18/07/2015 bpkung

Omstart i Superettan och match mellan IK Sirius FK och Ängelholms FF. De möttes i sista matchen innan uppehållet i Ängelholm och då vann IK Sirius FK med 2-0.

IK Sirius FK har ambitioner att ta sig till Allsvenskan och man har en trupp för det men har spelat lite för mycket oavgjort, 8 av 15 matcher. Man har endast en förlust så här långt och man har gjort flest mål av alla lag i serien, 29 mål på 15 matcher. Tränaren Kim Bergstrand säger så här inför omstarten ” Det har sett väldigt bra ut de här drygt 10 dagarna vi varit igång. Det är många som är i bra form och ser pigga ut, så det känns jättebra. Det är alltid bra stämning när man kommer tillbaka, alla är pigga och har fått ny energi. Det är jättekul att se att det är många som verkligen ser pigga och spelsugna ut.”

Ängelholms FF mål i år är att hålla sig kvar i Superettan och man ligger just nu näst sist i tabellen. Man har sparkat sin tränare Joakim Persson och den förre HIF/MFF spelaren Christian Järdler har tagit över. Nu väntar en tuff uppgift för Christian och läget i laget är allt annat än bra, precis före avresan till Uppsala tog Järdler emot ett tungt besked. Lagkaptenen, och lagets bäste målskytt, Fredrik Karlsson, tvingades lämna återbud på grund av skada. Förutom Karlsson stannade även Fredrik Lundgren hemma. Martin Rudolfsson dras med en krånglande magmuskel, och duon Patrik Åström och Andreas Karlsson är långtidsskadade. Dessutom är Robin Staaf avstängd. Man har släppt in flest mål i serien, 29 mål på 15 matcher och prio 1 för Christian Järdler är att få rätt på försvarsspelet.

Klasskillnad på dessa två lag och IK Sirius FK tar upp kampen om de Allsvenska platserna och vinner med minst två mål.

Lycka till!

[socialpoll id=”2283370″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här