Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik 1/8

Dagens Spik 1/8
01/08/2015 bpkung

Match i Superettan mellan Assyriska och Östersunds FK. Assyriska rivstartade efter sommaruppehållet genom att krossa Utsiktens BK hemma med 7-1 för att sedan förlora borta mot Värnamo med 3-1 senast. Man har varit för ojämna i år och finns just nu på 8:e plats i tabellen och det är nog någonstans i mitten av tabellen som man kommer att sluta på när serien är slut. Till denna matchen har man viktige backen Linus Malmborg avstängd.

Topplaget Östersunds FK har tagit sommaruppehållet på ett bra sätt och har två raka hemmasegrar efteråt, 3-0 mot IK Frej och 4-1 mot Varberg senast. Deras stjärna Jamie Hopcutt säger så här inför matchen, ”Vi vinner, men vi är medvetna om att vi måste vara på tårna till hundra procent för att ro segern i hamn”. Man har endast en bortaförlust i år och underlaget är konstgräs vilket också Östersunds FK spelar sina hemmamatcher på vilket känns som en klar fördel.

Assyriska kommer få väldigt svårt att stå emot Östersunds FK’s aggressiva presspel och man vill väldigt gärna ta 1:a platsen ifrån Jönköpings Södra.

Lycka till!

[socialpoll id=”2285838″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här