Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Sön 3/1

Dagens Spik, Sön 3/1
03/01/2016 bpkung

BK Heid UF ligger just nu på 9:e plats i damernas elitserie i handboll och har samma poäng som 8:e placerade Eslöv men betydligt sämre målskillnad. En 8:e plats innebär en plats i slutspelet och en 9:e plats betyder spel om nedflyttning. Det har sett bättre ut den senaste tiden då dem vunnit två, spelat en oavgjord och förlorat en match på de fyra senaste matcherna. Senast stötte dem på superjumbon Spårvägens HF på hemmaplan och vann komfortabelt med fem bollar. Nu vänder serien och nu möter dem samma motstånd fast på bortaplan.

Spårvägens HF är superjumbo i damernas elitserie med elva förluster på elva spelade matcher. I snitt så förlorar dem sina matcher med åtta bollar och av elva spelade matcher så har de legat under i halvtid i alla matcher utan en då det stod oavgjort i paus. När dem mötte dagens motstånd på bortaplan senast så låg dem under med sex bollar i halvlek.

Spårvägens HF håller inte elitserieklass och detta är en match som BK Heid UF ska vinna relativt enkelt och de får inte slarva i denna typ av matcher om drömmen om en slutspelsplats ska leva vidare.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här