Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 7/1

Dagens Skräll, Tors 7/1
07/01/2016 bpkung

Malmö Redhawks har gjort det ganska bra i SHL som nykomling och formen innan uppehållet var bra då dem plockade poäng i 4 av dem 6 sista matcherna varav 3 segrar. Just nu ligger dem på säker mark på en 11:e plats och har sex poäng upp till Örebro HK på 10:e plats vilket är den sista playoff platsen till SM-slutspelet. Sedan har dem sju poäng ner till Modo som ligger under strecket och just nu på nedflyttnings playoff. MIF Redhawks har gjort det ganska bra på bortais och dem har vunnit 3 av dem 6 senaste bortamatcherna.

Örebro HK hade det jobbigt innan uppehållet med endast en vinst på dem sju sista matcherna. Dem ligger som sagt på 10:e plats och innehar i nuläget den sista platsen till playoff om SM-slutspelet. Hemmaspelet har varit sådär och de har endast vunnit 8 av sina 15 hemmamatcher och har bara vunnit 2 av sina 8 senaste hemmamatcher.

Dessa lag har mötts två gånger denna säsong och Malmö Redhawks har vunnit båda mötena, 4-0 hemma och 3-1 borta, och här kommer ett bra läge för att närma sig Örebro HK ännu mer och på allvar blanda sig i kampen om 10:e platsen. Spelförslaget innehåller även eventuell förlängning och straffar.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här