Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 3/9

Dagens Skräll, Tors 3/9
03/09/2015 bpkung

Vad har Lars Lagerbäck gjort med detta Island!? Man leder EM kvalgrupp Grupp A efter sex omgångar och har vunnit fem av sex matcher. Plumpen kom borta mot Tjeckien men sedan fick man revansch hemma efter att ha vänt ett 0-1 underläge till seger med 2-1. Man spelar med ett enormt självförtroende och man har ett väldigt bra försvarsspel då man endast släppt in tre mål på sex matcher. Ska det bära hela vägen till EM i Frankrike 2016?

Holland har underpresterat i detta EM-kvalet och kanske är det en baksmälla efter att man tog bronset i VM i Brasilien 2014. Man har förlorat borta mot både Island och Tjeckien och man ligger efter dem båda i EM kvalgruppen. Det är lite av en måstematch för Holland och en förlust kan mycket väl betyda att man missar EM i Frankrike 2016. På hemmaplan är man dock normalt sett väldigt starka.

Tittar man på statistiken så har Holland endast varit i ledning i halvlek i en av sex spelade matcher i EM kvalet men man har vunnit fyra av sex 2:a halvlekar. Vi tror att Island håller ut till halvlek men att Holland drar det längsta strået efter full tid.

Lycka till!

[socialpoll id=”2292490″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här