Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 29/10

Dagens Skräll, Tors 29/10
29/10/2015 bpkung

Fenerbahce spelade 1-1 senaste hemma mot ärkerivalen Galatasaray efter en sen kvittering av bortalaget. Just nu finns man på 3:e plats, fyra poäng bakom Besiktas som leder. Endast en förlust så här långt och den kom på bortaplan mot just Besiktas. Man har storsatsat till denna säsong och värvat in bl a Robin Van Persie, Nani, Simon Kajer, Fernandão och Lazar Markovic (på lån från Liverpool) och det är bara ligaseger som gäller.

Osmanlispor ligger på 13:e plats och är nykomling i år då man slutade på andra plats i TFF 1. Lig som är den näst högsta fotbollsserien inom det turkiska ligasystemet. Man har inte alls samma ekonomiska muskler som storklubbarna i Turkiet och målet är att klara kontraktet. Laget stjärna heter Gabriel Torje (på lån från Udinese) och kallades tidigare för Rumäniens Messi men hans karriär och har inte riktigt fått samma fart som den riktige Messi.

Av nio spelade matcher så har Fenerbahce varit i ledning i halvtid i åtta matcher (undantaget var i förlustmatchen mot Besiktas) och mot nykomlingen Osmanlispor så tror vi på ledning i halvtid och vinst efter fulltid.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här