Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 21/1

Dagens Skräll, Tors 21/1
21/01/2016 bpkung

Leksands IF är verkligen på gång och dem har 5 vinster på dem 7 senaste matcherna och målskyttet har verkligen lossnat då dem gjort hela 28 mål på dessa sju matcher vilket ger ett snitt på 4 mål per match. Dem har tagit sig upp till en 8:e plats vilket är den sista playoffplatsen till SHL och målet är såklart att ta sig tillbaka till SHL igen efter att dem trillade ur den gångna säsongen. De har tagit klart flest poäng på sin hemmaplan och på bortaplan har dem endast vunnit 6 av 20 bortamatcherna men nu har dem vunnit 2 av dem 3 senaste bortamatcherna så bortaformen pekar åt rätt håll.

IF Björklöven finns på 11:e plats och dem har 6 poäng upp till Leksands IF. Formen är sådär med 3 vinster på dem 7 senaste matcherna och på sin hemmaplan har dem endast vunnit 2 av dem 6 senaste hemmamatcherna varav 2 raka förluster. De är ett hyfsat hemmalag och dem har under säsongen vunnit 10 av 19 hemmamatcher.

Dessa lag har stött på varandra två gånger denna säsong och Leksands IF har vunnit båda mötena och formen talar för en tredje raka seger.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här