Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 17/12

Dagens Skräll, Tors 17/12
17/12/2015 bpkung

Udinese har två raka förluster i Serie A men då har dem mött topplagen Fiorentina och Inter i dessa två matcher. Senast spelade dem jämnt med serieledarna Inter men tre bedrövliga misstag i försvaret bäddade för tre mål för Inter. Innan dess så hade dem tre raka vinster (varav en i Coppa Italia) så formen är ganska god.

Lazio’s usla form håller i sig och dem har inte vunnit i Serie A sedan den 25:e Oktober vilket betyder sju raka matcher utan en vinst. Dock har det gått bättre i Europa League där dem vunnit två matcher under denna period. Framförallt så är det formen hos Lazio’s nyckelspelare, Antonio Candreva och Felipe Anderson, som varit riktigt dålig och det ryktas om att Antonio Candreva vill lämna laget i Januari. Det börjar även surras om att tränare Stefano Pioli hänger löst om inga förbättringar sker inom kort.

Lazio känns som för stora favoriter här och det har redan varit en del skrällar i Coppa Italia, bl a så åkte Roma ut mot Serie B gänget Spezia och Fiorentina förlorade hemma mot bottengänget Carpi och här finns ett bra läge för ännu en skräll och 2.30 på X2 känns väldigt spelvärt.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här