Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 14/1

Dagens Skräll, Tors 14/1
14/01/2016 bpkung

Färjestad BK har 3 raka hemmaförluster men samtidigt så har dem 4 raka bortavinster. Hemmaspelet har inte alls varit att känna igen denna säsongen och dem är endast SHL’s 10:e bästa hemmalag men samtidigt så är dem SHL’s 3:e bästa bortalag. Av sina 16 spelade bortamatcher så är det endast 3 som de förlorat efter full tid, 6 st har dem vunnit efter full tid och övriga 7 har avgjorts efter förlängning eller straffar.

Linköping HC har 3 raka hemmasegrar men dessa segrar har kommit mot tre lag mellan plats 10-14. Linköping HC är SHL’s 4:e bästa hemmalag men av 15 spelade hemmamatcher så har dem endast vunnit 6 efter full tid, förlorat 1 efter full tid och övriga 8 har avgjorts efter förlängning eller straffar.

Dessa lag har mötts två gånger denna säsong och hemmalaget har vunnit respektive möte men när de möttes i Linköping då vann Linköping HC först efter  förlängning.

Bortastarka Färjestad BK tar sin 5:e raka bortaseger men det kan krävas förlängning eller straffar så vi väljer ett matchspel.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här