Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 11/2

Dagens Skräll, Tors 11/2
11/02/2016 bpkung

Hellas Verona är jumbo i Serie A med endast 15 inspelade poäng på 24 matcher och dem har 9 poäng upp till närmsta lag ovanför nedflyttningsstrecket. De gjorde ett tränarbyte och in kom Luigi Del Neri och det har sett bättre ut efter det bytet. Hellas Verona har nu spelat 5 raka matcher utan någon förlust och i den näst senaste matchen så tog dem sin första seger för säsongen då dem slog Atalanta på hemmaplan med 2-1. Senast mötte dem Inter på hemmaplan och spelade 3-3 efter att ha tappat en 3-1 ledning. Luigi Del Neri  har förändrat spelet för Hellas Verona och nu satsar dem väldig mycket på sina fasta situationer då dem har många nickstarka spelare såsom Luca Toni, Giampaolo Pazzini och även svenske Filip Helander som nickade in ett av målen senast.

Lazio gör en direkt dålig säsong och finns först på 9:e plats i Serie A. Den senaste säsongen slutade dem på en fin 3:e plats och dem har ungefär samma lag  denna säsongen men många spelare har underpresterat, t ex Felipe Anderson som mer eller mindre alla världsklubbor var ute efter. Dem har haft problem med skador och mittbacken Stefan De Vrij, som är långtidsskadad, har saknats oerhört mycket i mittförsvaret och mittfältsdynamon, Lucas Biglia, har gått mycket skadad och han är tveksam till spel här också. Formen hos Lazio är inte bra då dem endast har 1 seger på dem 6 senaste matcherna (alla turneringar inräknade).

Hellas Verona kommer att kriga hela vägen för att försöka klara kontraktet i Serie A och mot ett formsvagt Lazio så kan dem mycket väl ta minst en poäng.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här