Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tis 9/2

Dagens Skräll, Tis 9/2
09/02/2016 bpkung

Omspel i FA-cupen då första mötet slutade 0-0 på Anfield. Nu står West Ham som hemmalag och dem slog Liverpool på sin hemmaplan med 2-0 i början av året. West Ham har mött Liverpool tre gånger denna säsong och slagit dem två gånger och senast blev det oavgjort i FA-cupen men mest anmärkningsvärt är att det inte släppt in något mål på dessa tre matcher. West Ham gör en väldigt bra säsong och finns på 6:e plats och har endast två poäng upp till Manchester United på 5:e plats som just nu har den sista Europaplatsen i ligan.

Liverpool fick ett lyft när Jürgen Klopp tog över som manager men det verkar ha avtagit och nu har dem fyra raka matcher utan någon vinst (alla turneringar inräknade) och spelet har sett darrigt ut. Senast tappade dem en 2-0 ledning hemma mot bottenlaget Sunderland och fick tillslut endast 2-2. I ligan finns dem först på en 9:e plats, fyra poäng mindre än dagens motståndare.

West Ham har haft ett övertag på Liverpool denna säsongen och här har dem ett bra läge att slå ut Liverpool och ta sig vidare till den 5:e rundan av FA cupen.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här