Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tis 5/1

Dagens Skräll, Tis 5/1
05/01/2016 bpkung

Ligacupsemifinal mellan Stoke och Liverpool och semifinalen spelas i bäst av två matcher. I det första mötet står Stoke som hemmalag och dem har visat upp väldigt fin form i ligaspelet den senaste tiden. Dock förlorade dem senast borta mot West Bromwich med 1-2 efter ett mål på övertid i den andra halvleken. I samma match fick dem Geoff Cameron utvisad efter ett tveksamt rött kort och efter överklagan så avslogs det röda kortet vilket betyder att han är tillgänglig för spel i denna match. Detta kanske blir Stoke’s stora chans för spel i Europa nästa säsong då vinnaren av ligacupen kvalificerar sig för spel i Europa League.

Liverpool började starkt under Jürgen Klopp men på sista tiden har dem verkligen blandat och gett och förlusten senast borta mot West Ham var ett riktigt bottennapp. Liverpool är skadedrabbat och saknar Daniel Sturbridge, Divock Origi, Jordan Henderson, James Milner och Martin Skrtel. Christian Benteke är Liverpool’s enda forwardsalternativ i nuläget så han behöver visa framfötterna om Liverpool’s offensiv ska fungera.

Stoke är tunga att möta och semifinalen spelas i bäst av två möten och en uddamålsförlust för Liverpool skulle inte vara hela världen för ett skadedrabbat Liverpool och vi ser Stoke som favoriter i denna match och ett odds på 3.05 måste bara testas.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här