Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tis 3/11

Dagens Skräll, Tis 3/11
03/11/2015 bpkung

Här möts två formstarka lag i The Championship och båda har två raka vinster. Hemmalaget Burnley ligger just nu på 3:e plats och ser ut som ett lag som kommer att kämpa om nästa säsongs platser till Premier League. Anfallsparet Gray/Vokes ser giftiga och värvningen av Joey Barton har fallit väl ut då ha sett väldigt bra ut på mittfältet. Burnley är obesegrade i dem fem senaste matcherna, varvid fyra vinster och på sin hemmaplan har dem vunnit fem av sju matcher.

Fulham har vaknat nu och har gjort hela åtta mål på dem två senaste matcherna och anfallsparet McCormack/Dembele öser in mål. Fulham har en bra trupp och kan mycket väl knipa en kvalplats till Premier League denna säsong. Fulham är ett målfarligt lag, 26 mål på 14 matcher men släpper också in del mål, 20 mål så här långt och försvarsspelet måste bli bättre om dem ska få en mer framskjuten placering.

Två heta lag som möts och båda spelar en offensiv fotboll så minst tre mål är att vänta och en hemmavinst ligger närmast till hands.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här