Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tis 29/9

Dagens Skräll, Tis 29/9
29/09/2015 bpkung

Chelsea har inte gått att känna igen i år och framförallt har det stabila försvaret svajat betänkligt och man har släppt in många mål. Senast låg man under med 2-0 borta mot Newcastle och det såg bäcksvart ut men man visade moral och hämtade upp till 2-2. I ligan har man sin skyttekung Diego Costa avstängd i tre matcher efter att ha bråkat med Arsenals backlinje i deras senaste möte och han saknades rejält i matchen mot Newcastle då ersättarna, Loic Remy och Falcao, inte alls är i närheten av hans klass.

Porto leder den inhemska ligan efter sex matcher på samma poäng som Sporting och med Benfica två poäng bakom och som vanligt i Portugal så är det dessa tre lag som kommer göra upp. I sin första match i Champions League gruppspelet så spelade man 2-2 bort mot Dynamo Kiev efter en sen kvittering av hemmalaget. Inför säsongen sålde man sin skyttekung Jackson Martinez till Atletico Madrid men man har trots det bra täckning framåt.

Högt odds på Chelsea seger och visst har man inte än så länge sett så stabila ut i år men man är trots det ett världslag och med Diego Costa tillbaka i startelvan så blir man betydligt bättre framåt. Dessutom vill nog José Mourinho väldigt gärna slå sitt gamla lag.

Lycka till!

[socialpoll id=”2297481″]

 

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här