Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tis 27/10

Dagens Skräll, Tis 27/10
27/10/2015 bpkung

Full omgång i Serie A mitt i veckan och först ut är Bologna mot Inter. Inter finns på 4:e plats och har två poäng upp till Roma som leder just nu. Man har fått en bra start på säsongen men har lite för många oavgjorda matcher för att kunna ligga i topp av tabellen. Senast spelade man 1-1 borta mot Palermo efter att tappat en 1-0 ledning. Man fick även sin mittback Murillo utvisad vilket gör att han missar denna match. Det blir antingen Medel eller Ranocchia som tar hans plats i mittförsvaret.

Bologna är nykomling denna säsong och har fått en jobbig start med endast två vinster på dem nio första matcherna och vinsterna har kommit mot dem två andra nykomlingarna, Frosinone och Carpi. Truppen är ganska svag och man kommer att slåss nere i botten denna säsong. Längst fram har man sitt nyförvärv, Mattia Destro, som man hoppades mycket på men har inte rosat marknaden så här långt.

Inter spelar ett tight försvarsspel och gör inte mycket mål framåt, de bör ta en seger här för att hänga med i toppen men förvänta er inte någon målfest.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här