Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tis 26/1

Dagens Skräll, Tis 26/1
26/01/2016 bpkung

Linköping HC visar fin form med 7 vinster på dem 10 senaste matcherna och på bortaplan har dem 3 raka vinster. Just nu ligger dem på 4:e plats i SHL och målet är en topp 6 placering så dem slipper kvala till SM-slutspelet. Linköping HC har varit väldigt bra på bortaplan denna säsong, 3:e bäst i SHL, och vunnit 11 av 19 bortamatcher så här långt.

Nykomlingen IF Malmö Redhawks finns på 11:e plats och har hela 15 poäng upp till Örebro på 10:e plats som också är den sista playoffplatsen till SM-slutspelet. Samtidigt har dem 8 poäng tillgodo till en nedflyttnings playoffplats och målet denna säsong är att försöka undvika en sådan plats. Formen är sådär då dem endast vunnit 3 av dem 10 senaste matcherna. Hemmaspelet har inte varit som önskat denna säsong då dem endast vunnit 6 av 17 hemmamatcher.

Dessa lag har mötts två gånger denna säsong och respektive lag har vunnit när dem spelat på bortaplan och Linköping HC vann sin bortamatch med hela 7-1! Linköping HC fortsätter sin fina form och vinner här med minst två måls marginal.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här