Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tis 24/11

Dagens Skräll, Tis 24/11
24/11/2015 bpkung

Gruppfinal i Champions League grupp F mellan Bayern München och Olympiakos. Det trodde man inte inför gruppspelets början då Arsenal även finns med i gruppen. Även om detta är en gruppfinal så är det stor skillnad på lagen då Bayern München är ett av världens bästa lag, kanske det bästa. När lagen möttes i Grekland så vann Bayern München med klara 3-0. Dem vill såklart vinna sin grupp för att få en lättare lottning i slutspelet.

Olympiakos har verkligen imponerat och bortasegern mot Arsenal imponerar mest. Tar dem en poäng på dem två sista matcherna så är dem klar grupptvåa vilket betyder avancemang till slutspelet vilket skulle vara en stor succé. De leder den inhemska ligan överlägset med tio vinster på dem tio inledande matcherna. Men i ligan har dem inget lag av Bayern München’s dignitet.

Bayern München har spelat två hemmamatcher i gruppspelet, 5-0 mot Dinamo Zagreb och 5-1 mot Arsenal och båda matcherna har innehållit över 2.5 mål i paus (4-0 resp 3-0) och dem kommer att sätta full fart från början även i denna match.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här