Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Sön 7/2

Dagens Skräll, Sön 7/2
07/02/2016 bpkung

Senast gjorde nyförvärvet Fredrik Petersen debut för sitt HK Malmö då dem krossade Aranäs på hemmaplan med hela 33-11! I målet storspelade Dan Beutler och det tog nästan 14 minuter innan han släppte in sitt första mål i matchen. De har dessutom gjort klart med Zoran Roganovic till nästa säsong och Stian Törnesen kommer även då att bli ny chefstränare. HK Malmö har redan nu ett bra lag, t ex så blev Linus Persson inkallad till den avslutande matchen i EM-slutspelet, och med Fredrik Petersen i laget så kan dem rubba alla lag i elitserien.

Alingsås HK ligger på en säker 2:a plats i elitserien efter ligasuveränen IFK Kristianstad och de började med en uddamålsseger efter EM-uppehållet då dem slog Hammarby på bortaplan med 30-29. På sin hemmaplan denna säsong har dem varit hänsynslösa då dem vunnit 10 av 10 spelade matcher.

Lagen har spelat mot varandra en gång tidigare denna säsong och då spelade dem i Malmö och hemmalaget stod då som segrare efter att ha vunnit med 28-25. Visar Dan Beutler samma form som senast i omstarten, och nu har Fredrik Petersen en match i benen med sitt nya lag, så det finns stora chanser till en ny seger mot Alingsås HK.

Lycka till!

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här