Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Sön 20/12

Dagens Skräll, Sön 20/12
20/12/2015 bpkung

Standard Liege visar kanonform och har endast en förlust på dem tio senaste matcherna (alla turneringar inräknade) och i veckan tog dem sig vidare i den belgiska cupen genom att slå Kortrijk med 2-0 på hemmaplan. Standard Liege hade en jobbig start på säsongen men är på väg uppåt i tabellen och finns just nu på plats 7 och målet är att ta sig upp på minst en topp 6 placering så de kan vara med i racet om europaplatserna. Just nu har dem tre poäng upp till närmsta lag och en match mindre spelad.

KV Oostende slutade på 10:e plats den gångna säsongen med just ligger dem på 3:e plats och har gjort en kanonsäsong så här långt. Ett tag ledde dem ligan men har fallit tillbaka då dem endast vunnit fyra av dem tio senaste matcherna i ligan. Dem är ett väldigt bra hemmalag med sju vinster på nio hemmamatcher men dem fick dock stryk i den senaste hemmamatchen mot mittenlaget St Truiden med 1-2.

Formen hos tredjeplacerade KV Oostende pekar nedåt och detta är ett perfekt tillfälle för Standard Liege att ta en skön bortaseger och på allvar blanda sig i kampen om en topp 6 placering.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här