Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Sön 17/1

Dagens Skräll, Sön 17/1
17/01/2016 bpkung

Fiorentina förlorade oväntat hemma mot Lazio senast men Lazio är ett farligt lag när dem får ligga på kontring och det fick dem just borta mot Fiorentina som förde matchen. Just nu ligger Fiorentina på 4:e plats men med en vinst här så tar dem sig in på topp 3 vilket betyder en Champions League plats. Målet denna säsong är en Europaplats och så här långt så har dem gjort en kanonsäsong. Deras två offensiva vapen, Nikola Kalinic och Josip Ilicic, har varit helt lysande så här långt men framförallt har dem ett väldigt starkt grundspel med mycket bollinnehav.

Det är lite småkaos i Milan och det ryktas vecka efter vecka att tränare Sinisa Mihajlovic ska få sparken och ersättas av den ena efter den andra. Han är dock fortfarande kvar och laget ligger på 8:e plats och dem har hela 10 poäng upp till en Champions League plats vilket var målet denna säsong. I januarifönstret har dem sålt floppen Luiz Adriano som värvades under sommaren. Den stora ljuspunkten denna säsong har varit den 16-årige målvakten, Gianluigi Donnarumma, som har tagit över som förstemålvakt och gjort det väldigt bra och här kan vi ha Italiens nästa stormålvakt.

Fiorentina har blivit lite av ett bogeyteam för Milan då dem har spelat fyra raka hemmamöten mot dem utan en vinst och det finns stora chanser till att det blir en femte raka. Fiorentina är för dagen ett bättre lag än Milan och är favoriter att vinna trots bortaplan.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här