Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Ons 7/10

Dagens Skräll, Ons 7/10
07/10/2015 bpkung

Toppmöte i tyska Bundesliga i handboll mellan Rhein Neckar Löwen och THW Kiel. Rhein Neckar Löwen har fått en perfekt start på säsongen med åtta raka vinster. I laget finns stjärnor som Mads Mensah Larsen, Alexander Petersson och svenske Kim Ekdahl du Rietz. Detta blir lagets första stora test i serien då de inte mött något av topplagen tidigare.

THW Kiel har varit ett topplag i Bundesliga i många år och även dominerat i Europa under många år och det har varit en svenskkoloni genom åren. Numera finns endast en svensk i truppen, Niclas Ekberg, men laget är fyllt av världsstjärnor såsom Niklas Landin, Domagoj Duvnjak, Rene Toft Hansen och Marko Vujin. Starten har inte varit felfri och man har förlorat två matcher på dem åtta första omgångarna. Man har förlorat borta mot Flensburg vilket känns okej och enda riktiga bottennappet kom borta mot FRISCH AUF! Göppingen.

När tränarna rankade lagen inför säsongen så rankades THW Kiel 1:a, Flensburg 2:a och Rhein Neckar Löwen 3:a. Det kommer bli en tuff match med två jämna lag men ett odds på 3.60 för en THW Kiel vinst bara måste testas.

Lycka till!

[socialpoll id=”2299421″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här